Siirry suoraan sisältöön
Mira Rahkonen töissä

Meistä

Me Kokokuvassa inspiroidumme ihmisistä, kohtaamisista ja käyttäjälähtöisestä brändin kehittämisestä.

Kokokuva syntyi vuonna 2008 Miran tuttujen ja kollegoiden avuntarpeeseen. Pöytälaatikkofirma toimi lähinnä iltaisin ja viikonloppuisin, kunnes 2013 oli aika kokeilla siipiä kokopäiväisesti. Sillä tiellä ollaan. Alusta alkaen Kokokuva on elänyt ja sykkinyt käyttäjäkokemuksille, jotka aidosti toimii ja tuottaa tulosta. Siksi data, kartoitus, tutkimus ja ennen kaikkea oikea analyysi on tärkeä lähtökohta.
Kaiken toiminnan ytimessä on ihmisen (eli käyttäjän) kohtaaminen inhimillisesti ja arvoa tuottaen eri kohtauspisteessä.

Kokokuvan ydinosaaaminen on suunnittelu, mutta teemme paljon myös asennuksia ja jalkautuksia. Arkea pyöritetään toimistolta. Tiimistä löytyy monipuolinen osaaminen muotoilusta, ajattelua laatikon ulkopuolelta, visuaalista silmää ja runsaasti ideoita. Pidämme itsemme ajan hermolla jatkokouluttautumalla, tutkimalla ja analysoimalla aikaa sekä ilmiöitä säännöllisesti työn ohessa.

Kokemuksien henkiin herättämiseen tarvitaan kuitenkin laajempaa osaamista. Alusta alkaen Kokokuva on käyttänyt eri alojen osaajia tarkkaan valitusta verkostosta. Ajan kuluessa ymmärsimme, että tämä on täydellinen resepti. Siksi siitä tuli Kokokuvan olemus, tapa työskennellä. Keräämme aina parhaan tiimin jokaiseen projektiin. Brändäystyöhön, opastuksen toteuttamiseen ja digitaaliseen projektiin tarvitaan erilaista osaamista. Tarpeen mukaan käytämme esimerkiksi asentajia, materiaalintuottajia ja graafikoita.

Kokokuva on luonut arvoa pienille ja suurille yrityksille. Toteuttanut pieniä ja suuria projekteja. Yksityiselle ja julkiselle sektorille. Paikallisesti ja globaalisti. Kaupallisia ja yhteistä hyvää tuottavia. Kaikki yhtä tärkeitä, jokainen yhtä innostava. Olemme oppineet paljon ja luoneet ratkaisuja jotka todella auttavat ja tuovat arvoa käyttäjälle. Siksi sanommekin, että luomme arvokkaita kokemuksia.

Mira

Mira on Kokokuvan perustaja. Visionääri, strateginen ajattelija, analyyttinen ja kokokuvannäkijä. Hän on työskennellyt käyttäjäkohtaamisten parissa ja kerännyt ahkerasti tietoa jo vuodesta 1998, joten kokemusta ja ymmärrystä on kertynyt roimasti. Miran intohimo on seurata ja oppia eri alojen käyttäjäkohtaamisista. Hän kulkee silmät ja korvat auki joka puolella. Aina. Hän ymmärtää busineksen, mutta ennen kaikkea mikä kiehtoo käyttäjiä. Toisena intohimona hänellä on tulevaisuus. Siksi hän osaa suunnitella pitkänäköisesti.

Miran lempikokemus on ehdottomasti laadukas jäätelöannos tai rakkaudella laadittu illallinen, hyvässä seurassa mielenkiintoisia juttuja jutellen.

Mari

Mari on suunnittelija ja käytännönläheinen ongelmanratkaisija.  Marilla osaa ajatella laatikon ulkopuolelta ja hänellä on haukan katse suunnittelun tarkastelussa. Marilla on lehmän hermot, siksi valtavan osaava pitkäjänteisissä ja haastavissa projekteissa.
Mari on ihmisenä lämmin, ymmärtävä ja kuunteleva. Hän on saanut paljon positiivista palautetta käyttäjiltämme. Pikkutarkkuus ja kärsivällisyys on omiaan myös digitaalisissa projekteissa. Marin käsialaa ovat useat verkkosivutoteutukset ja sovellus hankkeiden työn johtaminen.

Marin lempikokemus on matka originaaliin ympäristöön johonkin lämpimään.

Sanna

Sanna on palvelumuotoilija isolla P.llä. Hän oikein syttyy eloon, kun pääsee tarttumaan uuteen projektiin. Sannan erityisosaaminen on osallistavien työryhmien veto, esivalmistelusta analyysiin. Hän rakastaa toimia ihmisten parissa. Hän on taitava kuuntelija ja hänellä on kyky tehdä nopeasti hedelmällisiä yhteenvetoja. Näin siis syntyy erityisen arvokkaita uusia ratkaisuja haasteisiin tai mahdollisuuksiin.
Sannalla on myös taito puhaltaa innostus ja ilo toisiin. Kokokuvan sisällä, mutta myös eri brändien sisällä.

Sannan lempikokemus on innovatiivinen taidetapahtuma.

Samu, Krisu, Joni

Tämä asennuskolmikko on meidän luottotiimi. Valtavan osaavia kavereita, joiden sanaan voi luottaa. Ovat paikalla silloin kun pitää ja tekevät työnsä laadukkaasti käyttäjiemme parasta ajatellen.
Heidän käsissä moni asia herää henkiin. Meillä uskotaan, että puolet konseptin onnistumisesta on kiinni jalkautuksesta tai toteutuksesta. Näin ollen monen konseptin kohdalla tämä puolisko lepää näiden kavereiden harteilla. Esim. opastekonseptin, markkinointikampanjan tai kalustuksen asennus.

Samun, Krisun ja Jonin lempikokemus olisi varmasti viikko upealla mökillä, jossa olisi paljon vauhdikasta tekemistä.

Kokokuva Oy

Rosalankuja 2
00590 Helsinki

Tehdäänkö töitä yhdessä?

Lähettämällä lomakkeen luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

Tilaa Kokokuvan uutiskirje,
saat 10% alennuksen seuraavasta tilauksestasi

Lähettämällä lomakkeen luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.