Siirry suoraan sisältöön

Meistä

Me Kokokuvassa inspiroidumme ihmisistä, kohtaamisista ja käyttäjälähtöisestä kehittämisestä.

Kokokuva syntyi vuonna 2008 Miran tuttujen ja kollegoiden avuntarpeeseen. Pöytälaatikkofirma toimi lähinnä iltaisin ja viikonloppuisin, kunnes 2013 töitä alkoi olla siinä määrin, että oli aika kokeilla siipiä kokopäiväisesti. Kokokuva sai alkuun vain nettisivun, logon ja pienen raapaisun brändiin kun asiakasprojektit veivät mukanaan heti yrityksen startattua. Alusta alkaen Kokokuva on elänyt ja sykkinyt käyttäjäkokemuksille, punaiselle langalle joka yhdistää jokaista tekemäämme projektia. Kaiken toiminnan ytimessä on ihmisen kohtaaminen inhimillisesti ja arvoa tuottaen jokaisessa kohtauspisteessä.

Päivittäistä arkea pyörittää Kokokuvan perustaja Mira ja muutaman vuoden mukana ollut projektimanageri Mari. Mira on visionääri, strateginen ajattelija, analyyttinen ja kokokuvannäkijä. Mari on suunnittelija ja käytännönläheinen ongelmanratkaisija.  Tiimistä löytyy monipuolinen osaaminen muotoilun kentällä, ajattelua laatikon ulkopuolelta, visuaalista silmää ja runsaasti ideoita. Mira on työskennellyt käyttäjäkohtaamisten parissa ja kerännyt ahkerasti tietoa jo vuodesta 1998, joten kokemusta ja ymmärrystä on kertynyt roimasti. Me myös kehitymme jatkuvasti; pysyttelemme ajan hermolla jatkokouluttautumalla säännöllisesti työn ohessa.

Alusta alkaen Kokokuva on käyttänyt eri alojen osaajia tarkkaan valitusta verkostosta. Ajan kuluessa ymmärsimme, että tämä on täydellinen resepti. Siksi siitä tuli Kokokuvan olemus, tapa työskennellä. Keräämme aina parhaan tiimin jokaiseen projektiin. Brändäystyöhön, opastuksen toteuttamiseen ja digitaaliseen projektiin tarvitaan erilaista osaamista. Tarpeen mukaan käytämme esimerkiksi asentajia, materiaalintuottajia ja graafikoita. 

Kokokuva on luonut arvoa pienille ja suurille yrityksille. Toteuttanut pieniä ja suuria projekteja. Yksityiselle ja julkiselle sektorille. Paikallisesti ja globaalisti. Kaupallisia ja epäkaupallisia . Kaikki yhtä tärkeitä, jokainen yhtä innostava. Olemme oppineet paljon ja luoneet ratkaisuja jotka todella auttavat ja tuovat arvoa käyttäjälle. Siksi sanommekin, että luomme arvokkaita kokemuksia.

Kokokuva Oy

Väinölänkatu 2
00160 Helsinki

Tehdäänkö töitä yhdessä?

Lähettämällä lomakkeen luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

Tilaa Kokokuvan uutiskirje,
saat 10% alennuksen seuraavasta tilauksestasi

Lähettämällä lomakkeen luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.