Willi

Myymäläkonseptin suunnittelu alusta loppuun

Willi maailma

Willi maailmat on suunniteltu globaalisti toimivaksi. Willi maailmassa luonto astuu sisään ja eläimet ovat sankareita. Teknisiä ratkaisuja suunniteltaessa piti huomioida: tuotteet ja niiden tarpeet, konseptoidut kategoriat ja olemus, POS (point of sales) materiaalien käyttö ja Willin erinomaisuus. Projekti toteutettiin nopealla aikataululla, joten hyödynsimme kaluste valmistajien valmiita elementtejä. Kalustusta ja pohjia suunniteltaessa oli tärkeää saada kierto toimimaan, omat alueet ja paikat sesonkiviesteille sekä löydöille / nostoille.

Tunne ja tunnelma tilaan tuotiin kuvien, pintojen ja kuosien avulla. Willille valittiin metsäinen tunnelma taustaksi. Tässä ympäristössä seikkailevat erilaiset persoonat. Täynnä iloa ja intoa. Hiukan willinä. Jokainen kategoria esitellään omana alueenaan. Seinillä rajattuina. Omina maailmoinaan. Jokainen maailma sisältää omat alakatergoriat.

Erityisyyksien korostaminen

Konseptin sydämeen sijoitettiin Willin erityisosaaminen: herkut ja ruoka. Myymälöiden keskellä on asiantuntijoiden palvelupiste, kassa sekä herkkutori. Valikoima on mieletön. Kotimaisia erinomaisuuksia. Kannattaa käydä testaamassa. Herkkutorin esillepano on tietysti torimainen. 

Toinen erityisyys mikä löytyy jokaisesta Willi myymälästä on omat karvaiset työntekijät. Tässä myymälässä ahkeroi hiirulaisyhteisö. Kovin ahkeria ovat olleet ja keränneet paljon faneja. 

Vilkas elämä somessa

Willi maailmoilla on omat some yhteisöt, joista voi seurata menoa ja meininkiä diginä. Oikein koukuttavaa, kannattaa käydä kurkkaamassa. Näin myymäläkokemus jatkuu digitaalisena verkossa.