Espoon Palvelutori

Opastus parkkitiloista palveluiden ääreen

Suorinta tietä palveluihin

Espoo Iso Omena Palvelutori sijaitsee kauppakeskuksen toisessa päädyssä ja vielä ylimmässä kerroksessa. Palvelutori sisältää ns. hitaita, mutta myös nopeita palveluita. Eli palveluiden äärelle on myös päästävä nopeasti. Ei ole aikaa haahuilulle kauppakeskuksessa. Meidän tehtäväksi tuli varmistaa, että Palvelutorille löydetään jo heti parkkihallista suorinta tietä.

Otettiin haaste vastaan ja onnistuttiin. Parkkihalleissa lisättiin toimipiste logo katto-opasteisiin, lisäksi tuotiin kriittisille paikoille valomainokset. Ohjaamaan kulkua sisäänajosta, parkkeeraukseen ja sieltä hissiin. Seuraavaksi käyttäjät ohjattiin sisääntuloaulasta toimipisteelle.

Informointi ja opastus

Tärkeä asia opastuksessa oli kertoa käyttäjilleen, mikä itseasiassa on Palvelutori. Uusi palvelukokonaisuus, jossa yhdistyy erilaiset kunnalliset palvelut yhden katon alle. Tutkimme palvelupolkua ja päätimme tuoda yhteen kohtauspisteeseen visuaalisen selosteen / ns. sisällysluettelon. Hissiin, missä ihmisillä on hetki aikaa. Opasteen piti olla nopeasti luettava, sillä hississäkin ollaan siirtymävaiheessa.

Yksittäisiä lisätöitä

Olemme tuottaneet erilaisia opasteita sekä valomainoksia myös muille Espoon Palvelutoreille ja Asiointipisteille.