Citycon, Iso Omena

Opastuskonseptin suunnittelu ja jalkautus

Toteutus

Onnistunut opastuskonsepti alkaa laadukkaasta suunnittelusta. Osallistamisesta, konseptoinnista, testauksesta, materiaalivalinnoista, protojen tuotannosta ja lopulta päätyen jalkautukseen. Työmaa palavereineen, tuotannon ohjeistuksineen, karttoineen, asennusohjeineen, päättyen asennuksen valvontaan ja tarkastuskierrokseen.

Iso Omena oli vanha kauppakeskus, joka uudisti itsensä kovin onnistuneesti voittaen useita palkintoja vuosina  2019 ja 2020. Meillä on ollut ilo olla mukana luomassa uutta ja kehittämässä uutta kauppakeskuskokonaisuutta tarjoamalla onnistuneen navigointikokemuksen. Tutkitusti käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä ja kokevat löytävänsä palvelut helposti ns. kolmiosaisesta kauppakeskuksesta. Tyytyväisyys asteella 95-98%.

Kokemus ja konsepti

Meille oli erityisen tärkeää, että navigointikokemus säilyy ehyenä ja mutkattomana eri osien / alueiden välillä. Saattaen käyttäjän juuri oikeaan paikkaan. Kuin ajatus. Välttäen turhautumisia tai eksymisiä. Toisena tärkeänä asiana on ollut nostaa esiin uudet palvelut kuten kylmäsäilytys, sähköpyörän latauspiste tai vauvojen olohuone. Näin tuoden arvoa käyttäjän arkeen ja samalla arvoa Iso Omena brändille. Loimme konseptin alusta loppuun räätälöidysti Iso Omenalle. Huomioiden kaikki eri kohtauspisteet palvelupolun varrella.

Lopputulos

Iso Omena opastuskonseptissa on useita eri tasoja sekä useita erilaisia elementtejä. Kaikki sulautuu hyvin yhteen ja toimii yhtenä jatkumona. Viesteillä on hierarkia. Logiikka ja visuaalisuuden DNA luovat selkärangan koko konseptille.