Maaliskuu on naisen ylistyksen sekä tee se itse aikaa. Nämä kaksi aihetta voi hienosti nivoa yhteen tai sitten pitää omina kokonaisuuksinaan. Esitämme teille yhden ajatuksen.

Naistenpäivänä yritykset voisivat kutsua naiset puuhastelemaan yhdessä. Tekemään tai oppimaan. Naiset voisivat rakentaa tuotteista jotain uutta. On se sitten settejä, tuunausta tai personointia. Mielellään jotain sellaista, josta olisi hyötyä näin keväällä.

Uusi oppi on yhtä arvokasta tai joskus arvokkaampaa kuin ilmainen lahja. Joskus myös kiinnostavampaa. Ehkäpä voisit tarjota jotain, mistä naiset ovat kiinnostuneita tai jotain joka on heille täysin uutta.

Naisia perinteisesti kiinnostaa stailaus-, kauneus- tai kampaustrendien iltama. Mutta voisiko yritykset, jotka kaipaisivat lisää naisia käyttäjikseen, tarjota jotain mikä olisi hyödyllistä naisille?

Autoliike voisi pitää tyylikkään upeat naiset & autot –illan yhteistyössä ruokakaupan tai ravintolan kanssa. Autoliike hoitaa ohjelman sekä tilan ja ruokakauppa tai ravintola tarjoilun.

’KUTSU
Upeat naiset & autot ilta.
Olemme keränneet ja kutsuneet helmet riviin. Sinulle.
Illan aikana testailemme upeiden autojen ominaisuuksia. Kerromme mitkä seikat on tärkeää huomioida autoa ostettaessa. Tutustumme myös ominaisuuksiin, jotka palvelevat sinua parhaiten.

Nautimme illasta tyylikkäästi kuohuvan ja täydellisten herkkujen kera.
Kutsu on avec. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittauduthan:…’

Tarjoiluna voisi olla tyylikkäästi räätälöity kuohuvajuoma sekä erilaisia rocky roadeja, premium suklaita ja hedelmiä. Yllätyksenä give away pussissa voisi olla autoliikkeeltä palvelulahjakortti, joka johtaa uuteen käyntiin ja ruokakaupalta ostoetu. Kaikki tyylikkäästi paketoituna.

Kutsut voisi lähettää olemassa olevalle rekisterille. Miesten kohdalla suunnataan vaimolle tai läheiselle naiselle ajatuksella: anna jotain erityistä merkitykselliselle naiselle. Iltamaan voisi kutsua myös somen kautta kisalla. Kommentoi, 10 ensimmäistä pääsee ystävänsä kanssa mukaan.

Tapahtuman paketoinnin voisi hoitaa puolestasi kokokuva.

Lataa kalenteri