Helmikuussa ollaan yhdessä ja tunnerikkaita.

Pysähdytään hetkeksi, nautitaan ja osoitetaan välittämistä niille kaikkein tärkeimmille ihmisille.

Rakkaus ja ystävyys ovat tämän kuun ajavia tunteita. Mikä on teidän tapa olla ystäviä ja tai osoittaa arvostusta? Lähetättekö vaikuttavan ja persoonallisen tervehdyksen postikortilla tai modernisti sähköpostilla? Kutsutteko käyttäjänne ystävän kanssa suklaamaistiaisiin? Aktivoitteko tykkääjiänne / seuraajianne kivalla kisalla, joka sisältää kaverin kanssa nautittavan palkinnon? Vai järjestättekö yhteistyössä kumppaneiden kanssa tapahtuman, jossa ystävät pääsevät viettämään erityisen hetken yhdessä? Mitä ikinä teettekin, varmasti liitätte siihen käyttäjälle tärkeän edun.

Tässä kuussa vietetään myös talvilomia. Nyt siis kaikki elämykset kehiin!
Perheille, kummeille, isovanhemmille tai kaveriporukoille. Tarjotkaa tilaisuus olla yhdessä, kehittää suhdetta ja luoda ikimuistoisia hetkiä. Lyhyitä muutaman tunnin kokonaisuuksia tai pidempiä koko viikon kestäviä kokemuksia.

Vaikkapa sisällä elettäviä kitara-, kokkaus- ja tyylikursseja. Tai ulkona nautittavia kunnon kohotusta, pulkkailuolympialaisia, jäärata-ajoa tai tehtäväseikkailuja.

Tekemiseen saat helposti ja tyylikkäästi nivottua brändisi arvoja. Kokonaisuuden tuottamiseen tarvitset vain hiukan luovuutta ja käyttäjätuntemusta.

Me kokokuvassa autamme mielellämme.

Siispä pirteää tekemisen iloa.
Love, hugs and kisses!

Lataa kalenteri