Tililundström

Verkkosivujen ja ilmeen päivitys

Digitaalinen uudistus

Tili Lundström on pitkään olemassa ollut brändi, joka haluttiin uudistaa digitaalisesti.

Lundströmin kanssa sovittiin, että lähdetään toteuttamaan nopeasti etenevää dynaamista projektia. Me ehdotamme, Lunström kommentoi, sovitaan muutoksista ja seuraavaksi etenemme toteutukseen. Pohjalla luovassa työssä hyödynnetään olemassa olevaa brand bookia.

Vahvuudet näkyviin

Ensiksi lähdimme pohtimaan Tili Lundströmin erityisiä vahvuuksia. Keskustelemalla ja osallistamalla ihmisiä huomasimme, että paikallisuus sekä aito ihmisläheisyys on kyseisen toimijan ehdoton vahvuus. Näin ollen päätimme nostaa esiin henkilökunnan, jotka puhuvat ihmiseltä ihmiselle. Heillä on aina aikaa asiakkailleen ja tyhmiä kysymyksiä ei ole. Jokaisella asiakkaalla on oma kirjanpitäjä, joita uudistetussa Lundströmissä kutsutaan talousasiantuntijoiksi. He auttavat, neuvovat, ehdottelevat ja kuuntelevat toiveita. Lundströmin talousasiantuntijat ovat luovia numeromaailmassa.

Paikallisuus nostettiin esiin kuvin sekä tekstein heti sivun alkuun. Alleviivaten pienyrittäjyys-ystävällisyyttä.

Palvelut

Kolmantena asiana nostettiin esiin palvelut. Erillaiset tuotteet, joita Tili Lundström myy. Mahdollisuudet moderniin digitaaliseen kirjanpitoon, mutta vaihtoehtona myös paperillinen ratkaisu. Lopputulos miellytti kovin Tili Lundströmiä. Omin sanoin kokivat tehneensä digiharppauksen.