EAV

Astrumista Elämäsi autot ja veneet brändiksi

Brändin uudistus

EAV brändin luonnissa, EAV määriteltiin viiden tähden palvelun auto- ja veneliikkeeksi.

Päätettiin todeta rohkeasti, että EAV toimittaa sinulle elämäsi autot ja veneet. Ajokit on aina erityisiä ja huolella valittuja. Yksityiseltä yrittäjältä juuri sinulle. EAV.lle on tärkeää, että ajokin historia on tiedossa. Määriteltiin, että mieluiten tunnetaan edellinen omistaja, jolle voi tarvittaessa soittaa ja esittää lisäkysymyksiä. Näin vältytään myymästä ns. sikaa säkissä.

Palvelut

Alussa oli tärkeää toistaa brändiä sekä sen visualistiikkaa, jotta se tulisi tutuksi. Näin päätettiin brändätä tuotekategoriat logoilla myös nettisivuillaOli myös tärkeä lunastaa lupaus viiden tähden palvelusta. Liikkeessä ja verkossa.

EAV.lle luotiin palvelu menú, jossa on erilaisia palveluita rahoituksesta ja vakuutuksista, ylläpitoon ja päivitykseen. Palvelut nostettiin esiin myös verkon myyntipuheissa / kuvausteksteihin. Olimme ensimmäisiä, jotka nosti palvelut esiin verkossa tapahtuvassa automyynnissä. Nykyään palvelunostot on monilla brändeillä käytössäEAV.lle luotiin uusi tapa kuvata autoja. Määriteltiin kuvattavat kohdat autosta, tapa kuvata ja kuvauspaikka.

Kehittyminen

Myöhemmin EAV kehitti ja laajensi viiden tähden palveluitaan mm. yritysautoihin sekä erilaisiin tapahtumiin, joissa esiteltiin ajokkeja. Me olemme saaneet olla mukana luomassa näiden brändäystä, visualistiikkaa ja tapaa kommunikoida. Fyysisesti ja verkossa.